startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Resistance će biti pretvoren u standardnu epizodu
U okviru DVD izdanja 3. sezone
Prema navodima sa sitea Buddy TV, DVD izdanje 3. sezone sadržavati će dodatnu epizodu, sastavljenu od epizoda webserije Resistance. Štoviše, navedena će epizoda, radnog naslova Episode Zero biti proširena s dodatnim materijalima, koji nisu prikazani u okviru webepizoda, a zahvaljući kojima će dosegnuti punu minutažu od 45 minuta. Podsjetimo, webepizode, koje su se prošlo ljeto emitirale putem službenog Sci-Fi Channelovog sitea, a posljedično i putem YouTubea i sličnih servisa, bile su svojevrstan uvod, u 3. sezonu serije, prateći aktivnosti pokreta otpora na okupiranoj Novoj Caprici.

Još uvijek nije objavljeno kada će se DVD izdanje 3. sezone naći u prodaji, no skladatelj Bear McCreary na svome je blogu otkrio kako će se u prodaji naći vjerojatno u kolovozu, istovremeno sa premijerom soundtracka. Uz standarnde epizode i Episode Zero, na DVD-ima će se naći i izbrisane scene, audio komentari glumaca i produkcijske postave, te dokumentarci.
Datum : 04 Apr 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Vrijeme za uskakanje u kokpite!
Izašao demo igre Beyond the Red Line
Jučer je na stranicama projekta Beyond the Red Line postao dostupan za download demo istoimene igre. Radi se o stand-alone konverziji Freespacea 2, na kojoj je rad započeo pred nešto više od godinu i pol dana. Važno je napomenuti da se radi o potpuno besplatnoj igri koju rade obožavatelji serije i da vam ne treba instalirati Freespace kako biste je mogli igrati.

Najavljivano je da će priča u igri pratiti onu iz serije, no naš brzi pogled je utvrdio da to (barem u prve dvije misije) nije slučaj. BtRL ima i vrlo dobar tutorial kojeg preporučamo da odigrate kako biste se upoznali sa kontrolama vašeg vipera.

Napomena: Na samom početku instalacijske procedure će vam se činiti da se stvar možda zablokirala, no samo trebate pričekati dvije-tri minute da se podaci raspakiraju.

Izvor: Beyond the Red Line
Datum : 02 Apr 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Moore o kraju treće sezone i budućnosti
Kompletan E! Onlineov intervju dostupan na hrvatskom jeziku
E! Online je neposredno nakon epizode Crossroads, drugi dio ulovio Ronalda Moorea i postavio mu neka pitanja uz bitne događaje iz te epizode, te o detaljima za četvrtu sezonu. Nikako ne preporučamo čitati ovaj intervju ukoliko seriju pratite na HRT-u ili niste gledali sve epizode.

Kliknite ovdje za intervju.
Datum : 29 Mar 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Tricia Helfer nova Supergirl?
Hoćemo li dobiti poprsje od čelika?
Prema navodima sa siteova Entertainmentwise i Joblo novu djevojku od čelika mogla bi utjeloviti upravo Tricia Helfer (Broj Šest). Naime, prema neslužbenim navodima, čelnici studija Warner Bros. scenariju su dali prolaznu ocjenu i u tijeku je potraga za glumicom koja će utjeloviti Supergirl. Iako neki zagriženi fanovi smatarju kako je Tricia prestara za ulogu mlađahne Supermanove sunarodnjakinje (naime, napunila je 33 godine), izgleda kako se čelnici studija neće baš puno obazirati na to jer im je želja napraviti film koji će privući mlađe muškarce u kina [a kud ćeš boljeg magneta negoli je to zgodna Tricia, op.p.] Uglavnom, možemo očekivati pripijeni kostim koji će isticati "pozamašne atribute" glavne junakinje te slobodniju adaptaciju stripa.

Podsjetimo, 1984. godine snimljen je zasada jedini kinofilm o Superdjevojci, a na valu uspjeha filmova o Supermanu. Glavne uloge u filmu tumačili su Helen Slater, Faye Dunaway i Peter O'Toole.
Datum : 28 Mar 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Novosti o četvrtoj sezoni [SPOILERI]
Intervjui sa Ronom Mooreom (TV Week, Post Gazette)
Nakon završene treće sezone BSG-a, evo nekoliko informacija o onoj narednoj.

Redatelj Ron Moore ne želi potvrditi da li je Starbuck u posljednoj epizodi samo vizija, no potvrdio je da ćemo Katee Sackhoff vidjeti i u idućoj sezoni. Nakon očigledne smrti njenog lika prije tri tjedna uslijedili su intervjui u kojima je priznala da trenutno traži drugi posao. Moore objašnjava kako je htio da ljudi osjete gubitak. "Ona uistinu jest tražila drugi posao i našla ga je - no to je neće smetati pri snimanju Galactice".

O konačnoj "četvorici" Cylona Moore komentira: "To ih stavlja u posebnu kategoriju, različitu od ostalih. Oni su fundamentalno drugačiji Cyloni, a radnja u vezi njih još će se duže vrijeme odvijati." Unatoč Karinom ponovnom pojavljivanju, izgleda kako ona NIJE peti Cylon. Moore smatra kako ćemo posljednjeg cylonskog modela susresti iduće sezone. Vizija D'Anne usred treće sezone dalje će se razraditi. "Razvijamo priču o D'Anni i onome što je vidjela. Još nismo razgovarali s Lucy Lawless o daljnjem snimanju, pa to predstavlja mali problem, no imamo planove."

Mini-serija uključivat će cijelu glumačku postavu. Moore kaže: "Epizode će biti povezane sa događajima u četvrtoj sezoni. To je prilika da dodamo neke elemente radnje za narednu sezonu koje do sad nismo predstavili publici."

O tome hoće li četvrta sezona biti posljednja, Moore odgovara: "Serija ima predefiniran završetak. U njoj se radi o potrazi za Zemljom i kada dođe vrijeme za to, očekujem kako ćemo to riješiti, na bilo koji način." Moore objašnjava kako je priča sada u trećem činu i ostala su još "dva poglavlja". Odluka se jedino mora donijeti o tome koliko će posljednja dva poglavlja trajati. "U četvrtoj sezoni naglo ćemo morati odlučiti o sudbini BSG-a. Televizijska kuća izjasnila se kako će čekati našu odluku, koju ćemo David Eick i ja ubrzo donijeti."

Završno pitanje odnosilo se na Capricu, spin-off seriju, čija se pilot epizoda još nije odobrila. "Nitko ne kaže da je gotovo, no trenutno ne ostvarujemo nikakav napredak."

Izvor: Dark Horizons
Datum : 27 Mar 2007 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

Najavljeni tv-film će se baviti Pegasusom
Ron Moore otkrio zanimljive detalje u intervjuu za Salon.com
U nedavnom intervjuu za Salon.com, Ronald D. Moore je službeno potvrdio da će se tv-film koji je već prije najavljivan baviti borbenom krstaricom Pegasus prije i za vrijeme cylonskog napada na Kolonije. Dakle, prilično je siguran i povratak Michelle Forbes u ulozi admiralice Cain.

Moore je napomenuo, "Ta priča se neće nastaviti na cliffhanger treće sezone. To nam se nije činilo kao dobra ideja. Priča će se odvijati na Pegasusu i to u prošlosti, u odnosu na to gdje se nalazimo u trećoj sezoni. No, događaji koji će se desiti u toj priči će se kasnije iskoristiti u četvrtoj sezoni. Nismo se mogli nadovezati na cliffhanger i onda reći ljudima da čekaju početak četvrte sezone. Priča koja se svima svidjela je bila ona sa Pegasusom i admiralicom Cain pa smo odlučili baviti se time."

Igrom slučaja se u vrijeme ove vijesti na HRT-u emitiraju upravo epizode povezane sa najavljenim filmom, tako da nemojte propustiti Resurrection Ship, drugi dio ovu srijedu na Drugom programu u 22 sata.

Izvor: SyFy Portal
Datum : 25 Mar 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,388 posjeta
6 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti