startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Izašle promo-fotografije za treću sezonu
Tricia Helfer, Lucy Lawless i Grace ParkNedavno je SciFi Channel objavio tridesetak promo-fotografija za treću sezonu Galactice. U galeriji BattlestarWikija možete ih pronaći sve. Polovica ih je slikano u studijima za vrijeme snimanja epizoda, a pola na foto-seansi. Zanimljiv detalj je da se, za razliku od prošle dvije sezone, Tyrol više ne nalazi među glavnim likovima, dok je Helo "upao" među njih.
Datum : 12 Sep 2006 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

SFCentar uskoro u potpunosti online
Nakon više od tjedan dana "nepostojanja" SFCentra na Internetu, napokon smo uspjeli rijeąiti većinu problema. Naime, najviše problema su stvorili domena (koja je proradila "kako treba" tek nakon nekoliko dana) te forum, čiji je prijenos zbog svoje veličine jako oteľao stvari.

Trenutno su online naslovnica SFCentra, Galactica Centar, RPG Sion Colony te Crogate.

Uskoro bi trebali proraditi i Forum te Star Trek Centar. Ispričavamo se na svemu i sa sigurnošću tvrdimo da se ovako nešto u skoroj budućnosti neće dogoditi.
Datum : 11 Sep 2006 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

BSG strip #1
Dynamite Entertainment lansirao je seriju stripova nove Battlestar Galactice. Pocevsi sa vrlo trazenim nultim brojem, Battlestar Galactica #1 predstavlja kreativni tim pisaca Grega Paka i Nigela Raynora, te crtaca naslovnica Michaela Turnera, Petera Steigerwalda, Billyja Tana i Nigela Raynora; kao dodatak prilozena je specijalna foto naslovnica glumaca BSG-a.

Radnja stripa fokusira se na "neispricanu pricu" izmedju sezona popularne serije, te povratak likova nevidjenih jos od miniserije.
Datum : 28 Aug 2006 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

Zvijezde BSG-a u modnom časopisu Maxim
Glumci iz Battlestar Galactice pozirat će u rujanskom izdanju časopisa Maxim, predstavljajući odjeću najpoznatijih modnih kuća danasnjice. Na slikama mozete vidjeti Edwarda Jamesa Olmosa, Jamiea Bambera, Jamesa Callisa, Tahmoha Peniketta, Michaela Truccoa, Aarona Douglasa, Triciu Helfer i Katee Sackhoff.

Tako Admiral Adama nosi kožnu jaknu Georgia Armanija, Apollo je obučen u kaput CK39, a Starbuck izgleda fantastično u haljini Secrets of Charm.

Galeriju slika pogledajte ovdje.
Datum : 25 Aug 2006 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

SFC forum #5
Praznici su gotovo iza nas, forumaši se polako vraćaju s ljetovanja, sve se vraća u normalu. Odakle početi? Možda je od svega u ovom razdoblju hiberniranja najjači dojam ostavio forumski RPG, SS Tesla. Promidžbeni video obvezno pogledajte ovdje. (~11 MB), a zgode pustolova s trgovačkog broda isto tako možete skinuti i čitati u .pdf formatu. Također, izabran je i novi predstavnik forumaša, pa dužnost Vox Populija sada obavlja T'Rapavi.

Što se tiče forumske svakodnevice, ljubitelji Farscapea su konačno promijenili boju svoga broda, a Doctor je u forumskoj kladionici za SP u Njemačkoj imao najviše znanja (i sreće :-). Trenutno je aktualno i SP u košarci pa navratite po koji tip. Osim toga u nedostatku pametnijeg posla forumaši su se obračunavali u StarCraftu, a najbolji igrač je vG, no pohvale idu i najboljem igraču bez BNet iskustva, Orionu.

Nadalje, vezano uz sami SFC, u obitelj Staffera su ušli forumaši Coda, B'Pol i hah - čestitke. Od perspektivnijih pridošlica pak izdvajamo nexus, Enfant terrible i (već afirmiranog) Stazha. Na posljetku, u pogon je stavljen i Anketarij u kojem se trenutno (sezonu po sezonu :-) bira najbolja epizoda Star Treka. Ako se već niste registrirali, što čekate?
Datum : 22 Aug 2006 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

Jamie Bamber o svome liku
Što se dogodilo Apollu, i hoće li biti sposoban braniti novi dom? Njegov alter ego, Jamie Bamber, izdvojio je vremena od snimanja treće sezone i razgovarao sa službenim časopisom Battlestar Galactice.

Q: Kako ste se osjećali kada ste prvi put ugledali ono "Godinu dana kasnije" na kraju epizode Lay Down Your Burdens?
JB: Iskreno, to sam u potpunosti propustio! Kada čitam scenarij, činim to vrlo brzo, i uglavnom pročitam samo dijaloge. Nisam shvaćao kako su odjednom svi u drugom stanju ili se slažu sa ljudima s kojima prethodno nisu.

Q: Smatrate li da je Leeju potreban rat? Prošla godina bila je vrlo mračna za njega.
JB: On zaista treba rat, no toga nije svjestan. U jednoj sceni Dualla mu to kaže, i suprotstavi mu se činjenicom da je on očev sin, te da ne može preživjeti bez zadatka kojeg je naučio ispunjavati.

Q: Mnogo se priča o Leejevoj neočekivanoj težini. Kako ste se osjećali kada ste saznali za taj preokret?
JB: Na kraju druge sezone, u zadnjim scenama na Pegasusu, nosim veliku debelu masku na licu i mnogo ljudi to nije očekivalo! Potrebna su mi četiri sata šminkanja i postavljanja maske.

Q: Kako vidite napredak lika? Čemu biste vi posebno posvetili pažnju?
JB: Lee je rijetko kad bio dijelom glavne priče. Taj se lik više usmjerava na odnose, njegov odnos s ocem, Karom, Duallom i predsjednicom. Mislim da bi bilo zanimljivije biti više na prvim borbenim crtama, posebno sada kada je lik dobio na težini, i pritom mislim na odgovornost, ne samo kilograme!

Razgovor sa Jamiem Bamberom u potpunosti možete pročitati u kategoriji Intervjui.
Datum : 22 Aug 2006 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,387 posjeta
5 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti