startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


U planu novi Battlestar TV filmovi?
Čak tri filma
Iako je donedavno izvršni producent Ronald D. Moore tvrdio kako novi TV filmovi sa posadom Galactice nisu u planu, pojavile su se neslužbene informacije kako Sci-Fi Channel ipak želi snimanje novih filmova. Naime, kolumnistica Chicago Tribunea Maureen Ryan izjavila je kako je iz nekoliko izvora saznala kako se planiraju snimiti čak tri Battlestar Galactica TV filma, čija bi produkcija trebala započeti nedugo po završetku snimanja posljednjih epizoda serije tijekom idućeg mjeseca.

"Odgovorni trenutno slažu budžet predloženih filmova, i svi dogovori o tim filmovima su daleko od sklopljenih. Međutim, logično je snimiti još Battlestar TV filmova dok su produkcijski tim i glumci još uvijek na okupu", izjavila je Ryan. Pritom je napomenula kako joj je jedan izvor rekao da su razgovori o filmovima u ovom trenutku totalno neformalni, no da ima razloga vjerovati kako NBC Universal želi nastaviti linijom uspjeha kojega je postigao s Razorom. Pritom se navodi kako bi dotični filmovi mogli slijediti isti obrazac kao i razor - kroz popunjavanje praznina u postojećoj priči, bez nastavljanja same priče.

S druge strane, planovima za snimanje filmova mogli bi naškoditi novi projekti producenata, ali i nekih od glumaca. Izvršni producent Ronald D. Moore će tako, nakon što napiše scenarije za finale serije i pilot Caprice, nastaviti s radom na pilotu svoje nove serije, pod imenom Virtuality, u produkciji Foxa. Osim toga, Moore se već obvezao kako će napisati scenarije za tri filma u produkciji United Artistsa. Od novih projekata u koje su se upustili glumci valja istaknuti seriju Dollhouse sa Tahmohom Penikettom (Karl C. Agathon "Helo") u jednoj od glavnih uloga, te nastup Tricie Helfer (Number Six) u Burn Notice.

Izvor: SyFy Portal
Datum : 17 May 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Eric Stoltz i Alessandra Toressani u Caprici
Kao Daniel i Zoe Graystone
Kako navodi Hollywood Repoter, nakon Esaija Moralesa i Paule Malcolmson, glumačka ekipa Caprice povećala se za još dva člana. Riječ je o Ericu Stoltzu, koji će utjeloviti Daniela Graystonea i Alessandri Toressani, koja će se naći u ulozi Graystoneove kćeri Zoe.

Stoltz je, osim po gostovanjima u većem broju televizijskih serija, ostao upamćen po ulogama u Paklenom šundu, Jerryju Maquireu i Butterfly Effectu, a uskoro ga čeka nastup i u animiranog adaptaciji Tintina, koju režira Steven Spielberg.

S druge strane, od Alessandrinih uloga valja izdvjiti nedavno gostovanje u seriji Terminator: The Sarah Connor Chronicles, gdje je utjelovila suicidalnu srednjoškolku Jordan Cowan.

Izvor: Hollywood Reporter
Datum : 13 May 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Odabrani prvi glumci u Caprici
Esai Morales i Paula Malcolmson
Nakon što je nedavno i službeno potvrđeno kako Caprica kreće u produkciju, počeo je odabir glumaca koji će utjeloviti likove u novoj seriji. Zasada su poznata samo imena glumaca koji će utjeloviti Amandu Graystone i Josepha Adamu.

Naime,prema navodima iz Hollywood Reportera u ulozi Amande Graystone naći će se Paula Malcolmson, najpoznatija po ulozi dobrodušne prostitutke Trixie u HBO-ovoj western seriji Deadwood. Od ostalih Paulinih uloga valja izdvojiti onu u prerano ukinutoj seriji John from Cincinnati, kao i gostovanja u serijama The Others, Lost i Star Trek: Enterprise (u ulozi Madeline Reed). Od filmskih uloga treba spomenuti one u filmovima Umjetna inteligencija i Zelena milja.

S druge strane, Josepha Adamu utjeloviti će Esai Morales [iako smo navijali za A. Martineza laughing ,op.p.], najpoznatiji po ulogama u serijama Jericho i Newyorški plavci. Od nastupa u SF žanru, uz nedavnu ulogu bojnika Edwarda Becka u Jerichou, valja izdvojiti gostovanja u serijama Na granici mogućeg i Tales From the Crypt.

Zanimljivo je napomenuti kako je Esai tijekom svoje karijere radio na nekoliko zajedničkih projekata sa svojim "filmskim sinom" Edwardom Jamesom Olmosom (William Adama), a od kojih posebice valja izdvojiti serije American Family i Poroci Miamija.

Očekuje se kako bi snimanje pilot epizode trebalo početi tijekom ljeta, dok bi svoju premijeru trebala doživjeti krajem godine na SciFi Channelu.
Datum : 08 May 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Novi film Edwarda Jamesa Olmosa
U kojem se vozi u fantastičnom automobilu
Novi film Edwarda Jamesa Olmosa (William Adama), komedija pod naslovom Four Fags in a Fabulous Car, pozabaviti će se odnosom između skupine prijatelja homosekusalaca. Naime, nakon što jednom od njih umre otac, navedeni ima četiri dana da stigne na sprovod. Stoga skupina njegovih međusobno različitih gay prijatelja odluči odvesti ga iz zapadnog Hollywooda, gdje živi, u Seattle. Vozeći se u predivnom novom automobilu, naučiti će neke nove stvari o vlastitom prijateljstvu i obnoviti vlastiti "gay ponos", ma što to značilo.

Scenarij i režiju filma potpisuje Ted Williams, a uz Olmosa u filmu valja izdvojiti nastup Honor Blackman, najpoznatije po ulozi Pussy Galore u Goldfingeru, iz ciklusa filmova o Jamesu Bondu. Film bi svoju premijeru trebao doživjeti u siječnju 2009. godine.
Datum : 16 Apr 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Galactica uživo na SciFi.com
Svakog petka s početkom u 18 sati, pogledajte epizodu prije emitiranja na SciFi Channelu!
SciFi Channel je uoči premijere četvrte sezone BSG-a odlučio uvesti veliku novinu - prikazivanje epizode na službenim web-stranicama prije samog emitiranja na televiziji. Tako američki gledatelji imaju priliku vidjeti novu epizodu u cijelosti, sa početkom u podne po lokalnom vremenu, što znači da počinje u 18:00 sati po našem vremenu. Epizoda se emitira kao na televiziji, radi se o live streamu, znači da ga možete gledati jedino uživo.

Jedini problem je u činjenici da je pristup video-sadržajima ograničen na američke i kanadske IP-adrese, no to se može zaobići korištenjem programčića HotSpot Shield. Sve detalje o tome možete pronaći ovdje.

Zahvaljujemo legsu na vijesti!

Izvor: SciFi.com
Datum : 07 Apr 2008 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Otkrivena casting-lista za Capricu
Polako počinju curiti podaci o novoj miniseriji
Nedavno je u javnost izašla casting-lista za pilot Caprice, odnosno karakteristike likova i kakvi se glumci za njih otprilike traže. Ukratko, na popisu se nalazi 7 likova, od kojih će svi biti članovi stalne glumačke postave.

Daniel Graystone je znanstvenik koji radi na robotima, a nakon što mu šesnaestogodišnja kćer Zoe pogine u terorističkom napadu, odlučuje stvoriti robota nalik njoj - prvog Cylona. Njegova žena Amanda, nakon što ga je prevarila sa muževim konkurentom, odlučuje igrati dvostrukog agenta. Joseph Adams (kasnije se ispostavlja da mu je pravo prezime Adama) također gubi kćer i ženu u istom napadu, pa se pridružuje Graystoneu u izradi robota, ali kasnije shvaća da je to greška. Sestra Clarice Willow je ravnateljica privatne religijske škole koju su pohađali Zoe i Ben, a koja je potajni monoteist i preobraća najbolje učenike na tu vjeru.

Na kraju, tu je i devetogodišnji William Adams (Adama) kojega je tragedija gubitka majke i sestre praktički odvela ka načinu ponašanja kojeg smo imali prilike vidjeti kroz Galacticu.

Hvala legsu na vijesti, a pune detalje o likovima možete pročitati na donjem linku.

Izvor: TvSquad.com
Datum : 04 Apr 2008 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,388 posjeta
6 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti