startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Razor: Mini-epizoda broj 5
Tajni cylonski projekt izlazi na vidjelo
U ovoj epizodi mladi William Adama ulazi u mjesto gdje se razvija tajni cylonski projekt o kojem smo čuli u prethodnim epizodama. Usput budi rečeno, cijela ova scena je uključena u sam film Razor, a pretpostavljamo da će se i ostale tri epizode sastojati od scena iz filma.


Datum : 03 Nov 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

"Iscurio" Razor
Plus: Prije četvrte sezone dolazi epizoda sa sažetkom događanja
Kao što sam naslov kaže, danas ujutro po našem vremenu se na privatnim torrent-trackerima pojavio Battlestar Galactica: Razor, točnije njegov DVD-screener koji se obično šalje raznim sudionicima televizijske industrije prije samog službenog emitiranja. Pretpostavljamo da je u ovome najviše pomogla činjenica da će se film emitirati i u američkim kinima od 12. studenog, pa je distribuiran veći broj DVD-ova, čime se automatski povećala i mogućnost da ga netko izripa i stavi na Internet.

Od ostalih vijesti, najavljena je epizoda koja bi se trebala emitirati tjedan dana prije premijere četvrte sezone, a u kojoj bi bile prikazani događaji iz sve dosadašnje tri sezone, kako bi se nakon duge stanke podsjetilo odnosno upoznalo gledatelje sa svime što se dogodilo u seriji.

Izvor: SyFy Portal
Datum : 01 Nov 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Upoznajte Zarekov pogled na život
Krstarenje s Richardom Hatchom
Svim fanovima Richarda Hatcha (Apollo Adama u originalnoj Galactici, Tom Zarek u obnovljenoj Galactici), kao i onima koji će to tek postati, pruža se jedinstvena prilika da mu se pridruže na krstarenju po Karibima. Naime, cruiser Carnival Freedom, ugostiti će Richarda i njegove fanove na krstarenju koje će trajati od 12. do 19. siječnja 2008., a započeti će u polazišnoj luci u Miamiju.

Na navedenom krstarenju Richard će prisustvovati konvenciji pod naslovom Od srca srcu, pitanja i odgovori s Richardom Hatchom, gdje će ga fanovim moći nadugo i naširoko ispitivati o njegovom radu. Osim toga, Hatch će održati i dvodijelni seminar pod naslovom Umjetnost stvaranja uspješnijeg i ispunjenijeg života i veze. Navedenim predavanjima, koja Hatch održava diljem svijeta, želi, kako on sam kaže, podijeliti svoja najdublja razmišljanja i zaključke o životu koje je naučio na teži način.

Za informacije i rezervacije posjetite službenu stranicu.
Datum : 27 Oct 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Razor: Mini-epizoda broj 4
Adama vs. Cylon: zrak i kopno
Nemamo što previše komentirati, još jedna odlična mini-epizoda, jednako dobra kao i prethodna. Uživajte.


Datum : 27 Oct 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Razor u američkim kinima
12. studenoga
Stopama remasterirane epizode originalne Star Trek serije (dvodijelna epizoda Menagerie), koja na pohod američkim i europskim kinima kreće u studenome, krenuti će i Razor, objavio je Chicago Tribune. Naime, SciFi Channel odlučio je nekoliko dana prije premijere prikazati Razor u kinodvoranama najvećih američkih gradova. Besplatne projekcije filma biti će organizirane 12. studenoga u Los Angelesu, New Yorku, San Franciscu, Dallasu, Bostonu, Philadelphiji, Seattleu i Chicagu. Svi koji žele prisustvovati projekcijama moraju rezervirati mjesto putem sitea Battlestarevent.com, počevši od danas.

Televizijska premijera Razora zakazana je za 24. studenoga na SciFi Channelu, dok će se DVD naći u prodaji počevši od 4. prosinca. Pritom će u kinima i na televiziji biti prikazana kraća inačica, dok će se na DVD-ima naći proširena verzija koja će uključivati sve miniepizode, kao i neke dodatne scene, poput flashbackova Helene Cain u kojima ćemo ju vidjeti kao mladu djevojčicu u doba prvog Cylonskog rata. Na kraju, valja napomenuti kako je NBC ponudio besplatne projekcije najvjerojatnije kako bi izbjegao sukob s tvorcem originalne Galactice, Glenom A. Larsonom, koji posjeduje prava na prikazivanje u kinima.
Datum : 26 Oct 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Određen datum premijere četvrte sezone
Ron Moore: Sezona počinje u travnju!
Izvršni producent Ronald D. Moore je nedavno izjavio za Los Angeles Times da će se premijera četvrte sezone emitirati početkom travnja 2008. - deset mjeseci nakon finala treće sezone.

Osim toga, rekao je da će režirati jednu epizodu iz druge polovice sezone: "Savršena je prilika da to pokušam ovdje, sa svojom obitelji - ekipom i glumcima iz serije - s kojom radim već godinama. Tko zna, možda ću zamrziti režiranje, no za sada, jedva čekam."

A kada će se te epizode emitirati, još nije poznato. Kao što smo već prije izvještavali, SciFi Channel razmišlja o tome da se sezona podijeli na dva dijela te da se drugi dio emitira tek 2009. godine. Na tu odluku bi mogao utjecati štrajk scenarista koji bi trebao početi 1. studenog, i koji će prekinuti rad na scenarijima serije. Prema producentu Davidu Weddleu, gotovo je tek prvih 12 epizoda.

Moore je za L.A. Times rekao da bi više volio da se cijela sezona emitira u jednom komadu, čime bi serija zadržala zamah, a i da izađe što manje spoilera.

Izvor: SyFy Portal
Datum : 26 Oct 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,388 posjeta
6 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti