startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Nepoznat početak emitiranja četvrte sezone
Koliko još moramo čekati?
Iako je kompanija La La Land Records, inače distributer Battlestar Galactica soundtrackova, nedavno izdala priopćenje u kojem se navodi kako će emitiranje četvrte sezone Galactice započeti 11. siječnja 2008. godine, u terminu petkom navečer, glasnogovornik SciFi Channela u razgovoru za SyFy Portal demantirao je navedenu informaciju. Pritom je naveo kako je premijera četvrte sezone zakazana za "početak 2008.", i da "nije riječ o siječnju".

Tijekom proteklog tjedna SyFy Portal iz drugog je izvora saznao kako će četvrta sezona svoje premijeru doživjeti u veljači, no kako točan datum još uvijek nije određen. Osim toga, nije poznato hoće li se vratiti u raniji termin petkom, ili će ostati u ovogodišnjem nedjeljnom terminu.

Osim toga, u La La land Recordsovom priopćenju navodi se kako će se soundtrack treće sezone, skladatelja Beara McCrearyja, naći u prodaji od 23. listopada. U istom se priopćenju navodi i kako će DVD Razora u prodaju biti pušten 4. prosinca, više od tjedan dana nakon televizijske premijere filma na SciFi Channelu, koja je zakazana 23. listopada. Navedena informacija nije potpuno pouzdana, no ipak valja napomenuti kako je izvršni producent Ronald D. Moore tijekom konferencije za novinare održane prošli mjesec izjavio kako NBC Universal nije odlučio hoće li izdati DVD neposredno dan nakon premijere, ili će pričekati određeno vrijeme.
Datum : 22 Oct 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Razor: Mini-epizoda broj 3
Akcija počinje!
Kao i svakog petka, za vrijeme serije Flash Gordon je na SciFi Channelu emitirana nova mini-epizoda vezana uz nadolazeći film Razor. Akcija je napokon počela, a možemo reći da je ovo definitivno najbolja mini-epizoda do sada, uključujući i prošlogodišnji Resistance.


Datum : 20 Oct 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

DVD Galactice u izdanju Continentala
1. i 2. sezona
Stopama Slobodne Dalmacije krenula je i distributerska kuća Continental film, odlučivši se za izdavanje Battlestar Galactice na DVD-u. Tako je Continental tijekom proteklog tjedna poslao prve dvije sezone Galactice u videoteke diljem Hrvatske.

Obje je sezone moguće kupiti po cijeni od 299kn za sezonu.

Izvor: NOSF.
Datum : 18 Oct 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Tko neće dostići Zemlju? [mogući OGROMNI SPOILERI]
Bliži se kraj liku iz Galactice
Mnogo se fanova usredotočilo na pitanje posljednjeg od 12 Cylona, no istodobno zaboravljaju na određeno proročanstvo kako jedan od glavnih likova neće preživjeti do kraja. Čini se kako predsjednica Laura Roslin, kojoj je dijagnosticiran rak dojke otkako je znamo, neće stići do Zemlje.

Mary McDonnell posjetila je svoju kćer Oliviju na Sveučilištu Brandeis proteklog vikenda, podijelivši sa onima koji su joj se pridružili da su dani Roslininog vodstva odbrojani.

"Mary nam je rekla kako joj preostaje snimanje još samo tri epizode BSG-a i tada se pozdravlja sa Laurom", jedan je student izvijestio SyFy Portal.

McDonnell je posjetila studentski dom i provela neko vrijeme za večerom i kasnije u Livinoj sobi sa još 15 ljudi. Glumica nije gotovo ništa otkrivala o četvrtoj sezoni, te čak nije niti znala da je objavljen novi foršpan koji uključuje scenu s pištoljem. Upitana o tome na koga puca, McDonnell nije ništa odgovorila, a na pitanje da li je to Starbuck, navodno se nasmijala.

Ukoliko McDonnell zaista ima snimiti još samo tri epizode, to bi značilo da njen lik umire odmah nakon sredine sezone. Naravno, ništa od navedenog još nije potvrdio SciFi Channel ili itko od redatelja, pa to smatrajte glasinom.

Vijest možete komentirati na forumu.
Datum : 17 Oct 2007 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

Razor: Mini-epizoda broj 2
Događaji se zahuktavaju...
Jučer je na SciFi Channelu emitirana druga mini-epizoda koja nas priprema za priču u Razoru.


Datum : 13 Oct 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Forum SciFi Centra prešao 200.000 postova
Još jedan rekord foruma
Danas ujutro je na našem forumu postan dvjestotisućiti post! Uredništvo SFC-a se ovim putem zahvaljuje svim dosadašnjim forumašima, njih preko šest stotina, koji su pomogli u tome da pretežno on-topic diskusije o znanstvenoj fantastici narastu do ovog ogromnog broja. Također, pozivamo sve ostale posjetitelje naših stranica da se bez straha registriraju na forum i uključe se u rasprave - garantiramo da će biti najsrdačnije primljeni.
Datum : 13 Oct 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,387 posjeta
5 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti