startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Finale serije tek u 2009.?
Producenti ipak opovrgavaju glasine
Prošli vikend, Jamie Bamber (Lee Adama), Aaron Douglas (Tyrol) i Richard Hatch (Zarek) su na konvenciji Dragon*Con izjavili da SciFi Channel planira razdvojiti četvrtu sezonu na dva dijela, tako da se prvih deset epizoda emitira s početkom u veljači 2008., a drugih deset s početkom u veljači 2009. Bamber je kritizirao tu (navodnu) odluku: "SciFi Channel nije bio naviknut na ovako kvalitetan materijal, a sad kad ga ima, ne zna što da radi s njim". Nakon što je odluku o dvodijelnoj sezoni priopćio posjetiteljima, počeli su se smijati, misleći da se radi o šali, nakon čega je rekao: "Ne, ozbiljno. To je njihov trenutni plan".

Nekoliko dana kasnije, u razgovoru za SyFy Portal, producent David Weddle je izjavio da SciFi doista razmišlja o razdvajanju sezone, no još je prerano da se kaže o kojem vremenskom periodu se radi, može biti mjesec dana, a može stvarno biti i deset mjeseci.

Spomenuo je i da se cijelo scenarističko osoblje vratilo sa trodnevnog boravka u apartmanima kod jezera Tahoe, gdje su razradili posljednje epizode - "Sad znamo kako će [serija] završiti i na koje će putovanje krenuti glavni likovi, iako se detalji mogu promijeniti od sada pa do svibnja kad snimanje bude gotovo. Bilo je i uzbudljivo i tužno nakon ta tri dana u Tahoeu".

Naše mišljenje - pošto je finale treće sezone emitirano 25. ožujka, a Razor najavljen tek za 24. studenoga, odnosno početak četvrte sezone za veljaču 2008., dovoljno smo se načekali i eventualna pauza duža od mjesec-dva u sredini sezone ne bi bila fer prema gledateljima serije, pogotovo računajući da će do onda većina epizoda biti snimljena. Dakle, nadamo se nikakvoj ili ako baš mora biti, minimalnoj pauzi.
Izvor: SyFyPortal
Datum : 06 Sep 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Odaberite izgled kutije za Razor
Još malo interakcije sa obožavateljima serije
Kao uvod u emitiranje web-serije nekoliko tjedana prije premijere filma Razor, na službenim stranicama SciFi Channela se od nedavno može glasovati za izgled kutije DVD-a u kojoj će se kasnije distribuirati film. Odabrati možete jedan od tri dizajna, a autoru ove vijesti se nekako najviše sviđa onaj treći, u stilu CD-a sa soundtrackom druge sezone.

Kao nagradu za sudjelovanje, stranica vam nudi najavu za film, no koja nije dostupna posjetiteljima izvan SAD-a. No, ista se može naći na YouTubeu bez ikakvih problema. Štoviše, postoje dvije najave: Najava #1 i najava #2. Uživajte.

Izvor: SciFi.com
Datum : 06 Sep 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Još malo čekanja na HRT
Galactice nema barem do 16. rujna
Nedavno je administrator HRT-ovog foruma i praktički jedina službena veza sa članovima tog foruma, Maks, odgovorio na upite mnogobrojnih ljubitelja serije koji su se žalili na nepostojanje Galactice u terminu za iduću nedjelju, 9. rujna.

Iako je prvotno stajala u terminu Drugog programa od 12:35, nedugo zatim je maknuta. Prema Maksovim riječima, pauzira se još jedan tjedan da bi se seriju uklopilo u jesensku shemu emitiranja. Trebala bi se nastaviti 16. rujna, također na Drugom programu, u terminu oko 16 sati. Napomenuo je i da shema nije do kraja složena te da može doći do promjena.

Izvor: Forum HRT-a
Datum : 03 Sep 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Kevin Smith neće režirati Galacticu
Jer je tako rekla Mooreova žena
Nažalost, od prethodne informacije kako će Kevin Smith režirati epizodu Battlestar Galactice neće biti ništa. Naime, Terry Moore, žena producenta Ronalda D. Moorea, u razgovoru s fanovima na službenom SciFi Channelovom siteu izjavila je, kako unatoč slavi koja ga prati, Smith neće zasjesti u Galactičinu redateljsku stolicu.

"Ne, neće. Problem oko termina", rekla je Moore. S druge strane, Smith još uvijek nije izdao nikakvo priopćenje o najnovijem razvoju događaja, no izgleda kako je njegov san o režiranju epizode Galactice upravo samo to i ostao. Na upit hoće li se mediji okomiti na njih što Smithu nisu dopustili režiranje epizode, Moore je odvratila: "Ne, vjerojatno neće. Takve se stvari spominju jedino na internetskim forumima."

No, kad ga neće produkcijski tim Galactice, hoće ga produkcijska ekipa Heroja. Naime, Smith će napisati scenarij i režirati epizodu spin-off serije Heroes: Origins, koja će svoju premijeru doživjeti u polusezoni na NBC-u. Osim toga, preuzeo je i režiju pilot epizode serije Reaper.
Datum : 29 Aug 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Silent Bob ponovno udara
Kevin Smith kao redatelj Galactice
Kevin Smith, glumac poznatiji kao Silent Bob te jedan od većih fanova Battlestar Galactice, režirat će epizodu serije tijekom njene posljednje, četvrte sezone.

"Svjestan sam da ću režirati epizodu Galactice, no svejedno sam šokiran", rekao je Smith. "To je sjajno, ali i dijelom strašno jer, ono, ne znam da li ikako mogu doprinijeti toj seriji."

"BSG je genijalan i ima vrlo karakterističan vizualni stil", dodaje Smith. "No ne morate se brinuti o nekim drastičnim ili ludim promjenama. Ako im kažete 'ubit ću svih u jednoj sceni', odgovorit će vam 'ne nećete, jer to nije ono što mi radimo na Galactici'."

Smith dalje kaže: "Mislim da je više stvar u izvedbi, ali postava je zaista vrhunska. Kako zaboga režirati Mary McDonnell?"

Nije posve jasno za koju će epizodu Smith biti zaslužan, no pošto je produkcija sezone već napola gotova, vjerojatno je pitanju epizoda iz drugog dijela sezone.
Datum : 26 Aug 2007 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

Prvi detalji o novom BSG stripu
Na kojemu radi i jedan Hrvat
Comics Continuum objavio je pet stranica iz prvog broja nadolazećeg BSG stripa Battlestar Galactica: Season Zero u izdanju Dynamite Entertainmenta, a koji bi se u prodaji trebao naći tijekom ovog tjedna.

Priču za navedeni broj napisao je Brandon Jerwa, crteže potpisuju Stephen Segovia i Jackson Herberts, a naslovnice su osmislili Segovia, Stjepan Sejić i Adriano Batista.

Dynamite Entertainment ovako opisuje radnju stripa:
"S radnjom smještenom otprilike dvije godine prije Sci-Fijeve miniserije koja je oživjela Battlestar Galacticu, šest brojeva iz kolekcije Season Zero prate zapovjednika Adamu i posadu tijekom njihove prve misije na Galactici. Biti će istraženo sve što se događalo u tom periodu, uključujući prijetnju i povratak Cylona kao događaja koji su doveli do apokalipse."
Datum : 23 Aug 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,388 posjeta
6 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti