Porast gledanosti i nove epizode

Opce je poznato da je Battlestar Galactica najgledanija serija SciFi Channela, pa petkom navecer uz StarGate: SG-1 i StarGate: Atlantis uziva poseban status i najbolji termin, oko 22 sata. Da je to zasluzeno svjedoci jos jedan uspon u gledanosti naspram zadnje epizode koja je premijerno isla u rujnu.

Epizodom Resurrection Ship, Part 1, Galactica je postigla prosjecnu gledanost od 2.1 po kucanstvu, a repriza je postigla gledanost od 0.5. Ni dva StarGatea nisu postigla losije rezultate, s gledanosti od 2.0 za Atlantis i 1.9 za SG-1, sto je takodjer odlicna vijest i samo opravdava najavljeno snimanje novih sezona svih triju serija.

Osim gledanosti, objavljeni su naslovi novih epizoda za veljacu. Tako ce se 3. veljace premijerno emitirati epizoda Scar, 10. veljace Sacrifice, 17. veljace The Captain's Hand, te naposljetku 24. veljace Downloaded. Po tom planu finale sezone ce biti 10. ozujka.

Takodjer, ukoliko ste sretnik koji ima mogucnost pracenja SciFi Channela, 7. veljace od 8 ujutro mozete uzivati u maratonu druge sezone, i to od epizode Final Cut sve do Scar. Vise o epizodama procitajte u nasim sadrzajima.