Callis o trećoj sezoni i [i]Caprici[/i] (lagani spoileri)

James Callis (Gaius Baltar) je u nedavnom intervjuu za IF Magazine govorio o odnosu Baltara i Roslin u prvih par epizoda treće sezone: "Ona ipak razumije da je on jedna izmučena osoba. Ne zna što se događa s njim, ali shvaća da je puno kompliciraniji od nekoga tko ti samo želi zabiti nož u leđa... Njih dvoje su poput suprotnih magneta, no ipak im je teško dokrajčiti jedno drugoga."

Što se tiče najavljene spin-off serije Caprica, rekao je kako nije iznenađen takvim nečime: "Već neko vrijeme smo o tome govorili na setu. Bilo je dosta šala i ideja o tome odakle su Cyloni došli itd. Mislim da je uzbudljivo jer ima dosta pitanja na koje želite saznati odgovor. Odakle je došla ta tehnologija? Kako smo dospjeli u ovu situaciju? Zašto su ti roboti bili tihi 40 godina? Vidjet ćete platno iz kojeg je naša serija izrasla. Mislim da je to vrlo pametan način za retrospektivu."

Callis je usput otkrio i ime pete epizode - Torn ("Rastrgan"), u kojoj će se pojaviti novi tip Cylona. Nije nam jasno da li aludira na novi ljudski model ili na neki od mehaničkih.