Callisov video-intervju

Izgledat će vam da stalno forsiramo Jamesa Callisa, no što se može - SciFi Pulse je na svojim stranicama objavio video-intervju sa glumcem koji u Galactici glumi doktora Gaiusa Baltara. Slijedi transkripcija kompletnog intervjua (u trajanju od 3 i pol minute).

Moj lik mora pokazati svoju odanost. Eto promjene! [smijeh] No, ovog puta, umjesto da je na ljudskoj strani i pokušava sakriti svoju dvoličnost, sad je sa Cylonima. To mu je zapravo ista stvar kao prije sa ljudima, ne pomaže mu u donošenju odluka, ali shvaća kako stvari stoje. Bez obzira što kaže ili učini, instinktivno je dio otpora.

U prvih par epizoda, ako je ovo tv-ekran (gleda prema kameri i približi lice), bit će zalijepljeni za ekran! Samo čitajući scenarij, nisam ga mogao pustiti od sebe, jer je toliko užasan i mračan, više od bilo čega što je u SF-u viđeno prije. Kao glumac pitate se kako će se to završiti? No, ne smijete previše mučiti producente, ispitivati ih preko telefona "Ej, pročitao sam scenarij, što se događa nakon toga?!"

Više-manje je nama glumcima ista stvar kao i vama, i mi smo ljubitelji serije, osjećamo prema seriji isto što i vi, samo što mi glumimo u tome.

Ima li Katie novog dečka? [Isječak scene sa Leobenom Conoyem] Pa, ne znam ako je novi... To se najavljuje još od Flesh and Blood iz prve sezone - [smijeh] eto, i ja sam poznavatelj serije - netko se ponovo pojavljuje i on želi biti njezin dečko. No, nisam siguran da li je ona baš za to...


Inače, osim ovog intervjua, na stranicama SciFi Pulse koje su multimedijski portal SciFi Channela možete pronaći razne izbačene scene iz epizoda, kompletnu epizodu Scar, završetak Lay Down Your Burdens, drugi dio, te mnoge druge video-sadržaje vezane uz ostale sadržaje na navedenoj televizijskoj postaji.