Trailer 3. sezone [i]Battlestar Galactice[/i]

Prošli je utorak na SCI-FI Channelu napokon prikazan prvi trailer nadolazeće 3. sezone Battlestar Galactice, a u pauzi emitiranja nove SF serije pod nazivom Eureka. Navedeni trailer možete pogledati na You Tubeu, a oni s malo bržom vezom mogu ga skinuti na vlastito računalo putem RapidSharea.


Trailer počinje kadrom Baltara i Šest koja mu govori da "ponekad mora učiniti stvari koje mrzi, kako bi preživio i borio se neki drugi dan". Anders govori "Galactica se jednostavno ne vraća. Prihvatite to". Tigh sa povezom preko desnog oka tvrdi da ih "Stari neće samo ostaviti Cylonima", a dok Starbuck navlači masku preko lica, Anders govori svima da izađu iz nekoliko kamiona.

U razgovoru sa Adamom, Apollo mu govori da je njihov prvi zadatak preživljavanje čovječanstva, te da ako se sad vrate na Novu Capricu, to je kraj. Vidimo kadar Kare Thrace iza rešetaka. D'anna Biers pita Šest "je li Baltarova ljubav stvarno vrijedna gubitka svega toga", a ona joj odgovara "da si iskusila pravu ljubav, ne bi to trebala pitati". Na Galactici, Sharon govori Adami "ne mislim da možemo preživjeti ako si čovjek na vrhu ne oprosti".

Dualla govori Leeju da je izgubio oštrinu i da je on vojnik kojemu treba rat. Leoben Conoy govori djetetu kojeg drži u naručju "ovo je Kara, tvoja majka". Roslin govori "naša djeca trebaju znati da je bio netko tko je uzvratio Cylonima". Na Duallino pitanje što će učiniti, Lee odgovara "ono što sam trebao odavno". Tigh govori "čeka me rat u kojem se trebam boriti". Baltar panično viče: "Pucaj! Preklinjem te da me upucaš!"

Ova najava u trajanju od minute i 15 sekundi završava Adaminim riječima: "Vraćam se."

Inače, prema riječima skladatelja Breara McCreareyja, premijera treće sezone bi trebala biti jedna dvosatna epizoda.