SFC forum #5

Praznici su gotovo iza nas, forumaši se polako vraćaju s ljetovanja, sve se vraća u normalu. Odakle početi? Možda je od svega u ovom razdoblju hiberniranja najjači dojam ostavio forumski RPG, SS Tesla. Promidžbeni video obvezno pogledajte ovdje. (~11 MB), a zgode pustolova s trgovačkog broda isto tako možete skinuti i čitati u .pdf formatu. Također, izabran je i novi predstavnik forumaša, pa dužnost Vox Populija sada obavlja T'Rapavi.

Što se tiče forumske svakodnevice, ljubitelji Farscapea su konačno promijenili boju svoga broda, a Doctor je u forumskoj kladionici za SP u Njemačkoj imao najviše znanja (i sreće :-). Trenutno je aktualno i SP u košarci pa navratite po koji tip. Osim toga u nedostatku pametnijeg posla forumaši su se obračunavali u StarCraftu, a najbolji igrač je vG, no pohvale idu i najboljem igraču bez BNet iskustva, Orionu.

Nadalje, vezano uz sami SFC, u obitelj Staffera su ušli forumaši Coda, B'Pol i hah - čestitke. Od perspektivnijih pridošlica pak izdvajamo nexus, Enfant terrible i (već afirmiranog) Stazha. Na posljetku, u pogon je stavljen i Anketarij u kojem se trenutno (sezonu po sezonu :-) bira najbolja epizoda Star Treka. Ako se već niste registrirali, što čekate?