SFC Forum #06

Promjena hostinga zbog koje je čitav SFC bio nedostupan oko dva tjedna je najveći danak uzela Forumu. Izgubljeno je čitavo ljeto, tj. razdoblje od šestog mjeseca pa sve do kraja devetog. Ugrubo se može reći da smo ostali bez 20 tisuća postova i dvadesetak novih korisnika. Stoga apeliramo na sve koji su se aktivirali u tom razdoblju da nas ponovo posjete i naravno, zadrže se.

Također, u delikatnom stanju u kakvom je trenutno forum sve pridošlice su više no dobrodošle, pa slobodno navratite. Veće motivacije od Battlestar Galactice na HRT-u ili Voyagera na FTV-u nema. Što se tiče starih korisnika, ukoliko imate problema sa logiranjem na forum, izbrišite sve cookiese, tj. kolačiće u vašem internet pregledniku.

Ukoliko se i tada ne možete logirati, javite nam se preko emaila. Inače, sam Forum čeka par „modova“ da bi se vratio u staro stanje (boje forumaša i slično), no to su trivijalne stvari i sa velikom sigurnošću možemo reći da više nikada nećemo „putovati u prošlost“, pa ponavljamo, ne ustručavajte se pridružiti nam se.