Blog Rona Moorea (sadži spoilere druge i treće sezone)

Blog Rona MooreaU najnovijem (i podužem) zapisu svojeg bloga, Ron Moore je spomenuo kako su prve kritike premijerne epizode treće sezone "vrlo, vrlo pozitivne" te da se nada kako će gledatelji uživati.

Što se pitanja tiče, slijede najzanimljivija.

Je li admiralica Cain doista kriva za ubojstva svojeg prvog časnika te brojnih civila, je li doista ostavila civilnu flotu na cijedilu i je li stvarno "novačila" civile koji su bili od koristi u posadu Pegasusa? - Definitivno. Iako je to bilo samo spomenuto, namjera scenarista je bila da se to doista i dogodilo.

Hoće li cylonske centurione od ove sezone "glumiti" pravi glumci, nešto kao što je Andy Serkis odglumio Golluma u Gospodaru prstenova? - Iako se o tome prvotno razmišljalo, zbog produkcijskih troškova se odustalo od te ideje.

Zašto se Adamin stav toliko radikalno promijenio unutar godinu dana nakon naseljenja Nove Caprice? - O tome se govori u jednoj epizodi koja sadrži dosta flashbackova koji pričaju o protekloj godini.

Najduži Mooreov odgovor se odnosi na pitanje o tome kako je uspio dobiti posao na Star Treku nedugo nakon što je diplomirao - pročitajte ga u cijelosti na njegovom blogu.

Izvor: Blog Rona Moorea