SFC Forum #07

Nakon povratka u prošlost i gubitka svih postova i članova iz protekla četiri mjeseca, SFC Forum se vraća. Ponovo smo prešli granicu od 100 000 postova, pred nama je 400. korisnik, a većina stvari je sjela na svoje mjesto. Među ostalim, dodani su novi smajliji, galerija avatara, razne korisničke grupe i novi skrbnici za podforume, te je izvršen reustroj medalja i povećane granice tolerancija za avatare i slike u potpisima forumaša.

Što se tiče forumske svakodnevice, Galactica na HRT-u je razbuktala rasprave, ali i izazvala prave seobe naroda kad su forumski brodovi u pitanju. Dezertiranje najgore podnose, tj. kažnjavaju ljubitelji Farscapea, članovi Moye, pa su osim šaljivih potpisa upućenih dezerterima na noge postavili i jedan novi RPG, BlowStars. Što tamo rade, vjerojatno nije teško za pogoditi. :-)

Pažnju privlači i Voyager na FTV-u, pa se slobodno pridružite kolegama trekkerima i podsjetite se što vam je bilo drago, ili pak mrsko, kod pretposljednjih Staza. Osim toga, u normalu se vraćaju i tradicionalni izbori za forumaša, avatar i potpis mjeseca, a svim nominiranima ovim putem želimo sreću. To je više manje to za ovaj put, i naravno, klik.