SFC Forum #08/09

Prije nešto više od mjesec dana, SciFi Centar je promijenio hosting. Tada su sve stranice tjednima bile nedostupne, a forum je izgubio posljednja četiri mjeseca aktivnosti. Ni najveći optimisti nakon te krize ne bi predvidjeli ono što se danas događa.

Predvođeni –fallen-one- (drugoplasirana u izboru za forumaša mjeseca, usput budi rečeno) i Anunom, horde novih forumaša i forumašica haraju forumom. Najveći preporod je doživjela kategorija StarGate, a "polako" se vraćaju i trekkeri. Doda li se tome konstanta fanova Galactice i Farscapea, a i izraženija nego inače prisutnost fanova "manje poznatih SF-ova", lako se dođe do zaključka da je off topic ovih dana rijetkost. Bravo, cure.

A sada, iz svijeta. Vratili su nam se Africa, Dix i Picard, a još se čeka na Doctora, Matta i Time Treka. Uvodi se virtualna prodavaonica i banka, pa ako ste u garaži uvijek htjeli Vipera ili Defianta, zaradite ih postajući. Ušminkan je Hall of Fame, a Miroslav je postao novi forumaš mjeseca. Pali su i mnogi rekordi, a pošto je RTL počeo prikazivati Invaziju, dodali smo i podforum za tu seriju. Bilo je tu još mnogo zanimljivih stvari, poput dva SFCF-a u jednom trenutku, no o tome više drugom prilikom. Klik klik.