Tricia Helfer u seriji Supernatural

Uz rad na Galactici i fotografiranje za novi broj Playboya, Tricia Helfer (Broj Šest) uspjela je pronaći malo vremena i za gostovanje u horror seriji Supernatural kojoju ćemo, uzgred rečeno, uskoro imati prilike gledati na hrvatskoj televiziji. Naime, Tricia će nastupiti u epizodi pod naslovom Road Kill čija je premijera zakazana za 22. veljače.

U navedenoj epizodi Helfer glumi mladu ženu imenom Molly na koju usred noći na opustjeloj cesti nalete Sam (Jared Padalecki) i Dean (Jensen Ackles), a koju progoni zlokobni farmer. Izađe na vidjelo kako su Molly i njen muž, u pokušaju da izbjegnu farmera koji se iznenada našao nasred ceste, udarili autom u drvo, a Mollyn je suprug potom nestao. Sam i Dean otkriju joj kako je farmer ustvari nekakva utvara koji na točno određeni dan svake godine vreba svoje žrtve, a ove je godine odlučio uloviti upravo nju.

Supernatural producira Warner Bros. Television, a izvršni producenti su poznati redatelj McG (Charlijevi anđeli, O.C.), Eric Kripke (Boogeyman), Robert Singer (Midnight Caller) i John Shiban (Dosjei X).