SFC Forum #10

Nakon dugo vremena, vrijeme je za forumsko izvješće. Dakle, 24.2. obilježili smo dvije godine, čime je ovaj forum prvi koji je toliko dugo izdržao "bez rušenja", a SFC tu uslugu pruža još od 2002. godine. Bravo mi. Forum broji oko 530 registriranih korisnika, te 170 000 postova. Bravo vi.

Novi moderatori su B'Pol, Vojvoda i Majestic, a za forumaša godine je odabran Miroslav. Nedavno odabrana Miss foruma je Storm, dok je u muškoj konkurenciji želju za svjetskim mirom izrazio Ranko. Čestitamo svima.

Sa krajem ere Star Treka, u mirovinu su otišli i neki manje aktivni forumski RPG-ovi te tematike. Umjesto njih dodali smo RPG-ove iz serija poput Doctor Who, Izgubljeni, Heroji itd. Također valja spomenuti da su ljubitelji Galactice s foruma pozvani u najveći svjetski neslužbeni klub obožavatelja te serije, Colonial Defense Forces. Ukoliko vam to zvuči zanimljivo, pridružite nam se na BS Adriji.

Za kraj, kako se bliži prikazivanje Thresholda, Eureke, Supernaturala ili pak svjetskog hita Heroji, red je da vas obavijestimo da ćemo te serije popratiti odgovarajućim sadržajima, a vi ste naravno do tada kao i uvijek pozvani sudjelovati u raspravama oko Galactice. Klik klik.

Redovito vas izvještava: Dino