Sackhoff najesen u novoj ulozi

Zvijezda Battlestar Galactice, Katee Sackoff odigrat će ulogu kiborga u pilot epizodi nadolazeće NBC-jeve serije Bionic Woman.

Serija, koju je osmislio izvršni producent BSG-a David Eick, zapravo je remake originalne serije iz 1970-ih, a u kojoj je Lindsay Wagner odglumila Jamie Sommers.

Taj će se lik ponovno pojaviti u novoj verziji serije, te će tako Jamie odglumiti britanska glumica Michelle Ryan.

"Ja ću odigrati Sarah Corvus", Sackhoff je rekla u intervjuu na dodjelama nagrada Saturn. "Ona je originalna bionička žena. Prva bionička žena. I nikome ne dopušta da se to zaboravi."

Istovremeno utjelovljenje stroja i utjelovljenje pilota za kojeg neki fanovi smatraju kako je stroj u drugoj seriji, moglo bi biti teško odraditi. Sackhoff je pak drago da postoje male sličnosti između njenih uloga u Bionic Woman i Galactici.

"Moj najveći strah bio je da će Sarah Corvus podsjećati na Starbuck", Sackhoff je dodala. "No nije bilo tako. Zapravo je ispala više nalik Broj šest. Ona je fatalna žena. Opasna i privlačna. Ona to zna i ona to koristi."

NBC će o sudbini serije odlučiti ovog tjedna. "Neslužbeno, čula sam da je serija prihvaćena. Službeno, saznat ćemo za koji dan", zaključila je Sackhoff.