Kevin Smith neće režirati [i]Galacticu[/i]

Nažalost, od prethodne informacije kako će Kevin Smith režirati epizodu Battlestar Galactice neće biti ništa. Naime, Terry Moore, žena producenta Ronalda D. Moorea, u razgovoru s fanovima na službenom SciFi Channelovom siteu izjavila je, kako unatoč slavi koja ga prati, Smith neće zasjesti u Galactičinu redateljsku stolicu.

"Ne, neće. Problem oko termina", rekla je Moore. S druge strane, Smith još uvijek nije izdao nikakvo priopćenje o najnovijem razvoju događaja, no izgleda kako je njegov san o režiranju epizode Galactice upravo samo to i ostao. Na upit hoće li se mediji okomiti na njih što Smithu nisu dopustili režiranje epizode, Moore je odvratila: "Ne, vjerojatno neće. Takve se stvari spominju jedino na internetskim forumima."

No, kad ga neće produkcijski tim Galactice, hoće ga produkcijska ekipa Heroja. Naime, Smith će napisati scenarij i režirati epizodu spin-off serije Heroes: Origins, koja će svoju premijeru doživjeti u polusezoni na NBC-u. Osim toga, preuzeo je i režiju pilot epizode serije Reaper.