Battlestar Galactica 1980 na DVD-u

Site TVShowsOnDVD.com objavio je kako će izgledati omot nadolazećeg DVD izdanja Battlestar Galactice 1980, a koje bi se u prodaji trebalo naći 26. prosinca. Prema navodima sa sitea izdanje će se sastojati od ukupno dva DVD-a na kojima će se naći deset snimljenih epizod spin-offa originalne Galactice. DVD izdanje ponuditi će 4:3 video format i izvorni mono zvuk, kao i titlove na engleskom jeziku, a koštati će 29.98 USD.

Universal je u povodu izdavanja DVD-a objavio sljedeće priopćenje:

Galactica 1980 po prvi će se put naći na DVD-u! Sa ukupno deset uzbudljivih epizoda na dva diska, pogledajte što će se dogoditi nakon što izvorna posada Battlestar Galactice konačno pronađe Zemlju. I dok vrijeme istječe, a Cyloni se približavaju, zapovjednik Adama i posada Galactice moraju uložiti veće napore nego ikada prije kako bi pomogli Zemlji da stvori tehnologiju neophodnu za sukob. Uz akcijom ispunjene scene, tu su i slavni gostujući glumci poput Dirka Benedicta, Brion James, Dennisa Haysberta itd. Riječ je o epskoj avanturi bez premca, i jendostavno ju je potrebno imati u svakoj kolekciji Battlestar Galactice.

Mi pak napominjemo da radnja ove serije nema nikakve veze sa serijom kojoj je Galactica Centar posvećen te da nećete ništa propustiti ako je ne pogledate.

Autor vijesti: Miroslav Bartulović