Tko neće dostići Zemlju? [mogući OGROMNI SPOILERI]

Mnogo se fanova usredotočilo na pitanje posljednjeg od 12 Cylona, no istodobno zaboravljaju na određeno proročanstvo kako jedan od glavnih likova neće preživjeti do kraja. Čini se kako predsjednica Laura Roslin, kojoj je dijagnosticiran rak dojke otkako je znamo, neće stići do Zemlje.

Mary McDonnell posjetila je svoju kćer Oliviju na Sveučilištu Brandeis proteklog vikenda, podijelivši sa onima koji su joj se pridružili da su dani Roslininog vodstva odbrojani.

"Mary nam je rekla kako joj preostaje snimanje još samo tri epizode BSG-a i tada se pozdravlja sa Laurom", jedan je student izvijestio SyFy Portal.

McDonnell je posjetila studentski dom i provela neko vrijeme za večerom i kasnije u Livinoj sobi sa još 15 ljudi. Glumica nije gotovo ništa otkrivala o četvrtoj sezoni, te čak nije niti znala da je objavljen novi foršpan koji uključuje scenu s pištoljem. Upitana o tome na koga puca, McDonnell nije ništa odgovorila, a na pitanje da li je to Starbuck, navodno se nasmijala.

Ukoliko McDonnell zaista ima snimiti još samo tri epizode, to bi značilo da njen lik umire odmah nakon sredine sezone. Naravno, ništa od navedenog još nije potvrdio SciFi Channel ili itko od redatelja, pa to smatrajte glasinom.

Vijest možete komentirati na forumu.