Nepoznat početak emitiranja četvrte sezone

Iako je kompanija La La Land Records, inače distributer Battlestar Galactica soundtrackova, nedavno izdala priopćenje u kojem se navodi kako će emitiranje četvrte sezone Galactice započeti 11. siječnja 2008. godine, u terminu petkom navečer, glasnogovornik SciFi Channela u razgovoru za SyFy Portal demantirao je navedenu informaciju. Pritom je naveo kako je premijera četvrte sezone zakazana za "početak 2008.", i da "nije riječ o siječnju".

Tijekom proteklog tjedna SyFy Portal iz drugog je izvora saznao kako će četvrta sezona svoje premijeru doživjeti u veljači, no kako točan datum još uvijek nije određen. Osim toga, nije poznato hoće li se vratiti u raniji termin petkom, ili će ostati u ovogodišnjem nedjeljnom terminu.

Osim toga, u La La land Recordsovom priopćenju navodi se kako će se soundtrack treće sezone, skladatelja Beara McCrearyja, naći u prodaji od 23. listopada. U istom se priopćenju navodi i kako će DVD Razora u prodaju biti pušten 4. prosinca, više od tjedan dana nakon televizijske premijere filma na SciFi Channelu, koja je zakazana 23. listopada. Navedena informacija nije potpuno pouzdana, no ipak valja napomenuti kako je izvršni producent Ronald D. Moore tijekom konferencije za novinare održane prošli mjesec izjavio kako NBC Universal nije odlučio hoće li izdati DVD neposredno dan nakon premijere, ili će pričekati određeno vrijeme.