Forbes i Jacobsen o Razoru

U nedavnom intervjuu za TV Guide, protagonistice jučer emitiranog filma Razor osvrnule su se na svoje uloge.

Michelle Forbes (admiralica Cain) rekla je da se "poput BSG-a, ni Razor ne zafrkava. Udari te sa tim teškim moralnim pitanjima i onda na njih ne odgovori jer odgovori na to ne postoje". Nastavila je o seriji: "Nakon što su me ubili, postala sam veliki obožavatelj serije i vratila se sa velikim poštovanjem i malo postiđena. Pitala sam svih na setu tko je posljednji, dvanaesti Cylon, recite mi!", no odgovor nije dobila.

Stephanie Jacobsen je spomenula koliko joj je teško bilo glumiti Kendru Shaw: "Ovo je tako teško, jer sam ja stvarno dobra, suosjećajna osoba. Jedini način na koji sam uspjela odraditi ulogu je bio taj da ostanem usredotočena na Kendrin cilj spašavanja čovječanstva. No, bolje ovo nego nositi haljinu sa cvjetnim uzorkom i glumiti nečiju nadurenu i plačljivu djevojku", dodala je uz smijeh, "Bila bih sretna da imam priliku glumiti ovakav lik godinama".

I Graham Beckel, čiji je lik pukovnika Jacka Fiska također stradao nedugo nakon Cainice je bio oduševljen kad je saznao da će se vratiti - "Moj sin je pročitao na Internetu da ću ponovo glumiti Fiska, na što sam pomislio 'Nema šanse!', no eto, par dana kasnije sam primio poziv. Mislim da će publika podivljati za ovime."

Produžena verzija Razora na DVD-u će stići u trgovine 4. prosinca. Ronald Moore je dodao i da "ima još nekoliko komadića priče BSG-a koji bi se na sličan način dali proširiti", na što se osvrnula Michelle Forbes: "Jednako sam potištena kao i svi ostali što se bližimo kraju. Shvaćam koncept odlaska na vrhuncu slave, ali se nadam da ovaj svemir neće time i zaršiti. Ima još toliko priča za ispričati".

Izvor: TV Guide