Konvencija u Burbanku, glumci spomenuli neke detalje

Zahvaljujući nedavno održanoj konvenciji u Burbanku, gdje su nazočile neke od glavnih zvijezda serije, doznali smo nove vijesti vezane uz sudbine nasih dragih likova u četvrtoj sezoni.

Najzanimljivija vijest koju smo čuli je povratak Ellen Tigh (Kate Vernon), za koju su neki sumnjali da je upravo ona možda jedan od zadnjih Cylona, ali bili su u krivu. Naime ona će se pojavljivati kao dio sjećanja koja će proganjati pukovnika Tigha, koji će nakon spoznaje da je Cylon početi osjećati krivnju zbog ubojstva supruge zbog suradnje sa Cylonima.

Drugi lik o kojemu smo jedva čekali da saznamo neke pojedinosti vezane za 4. sezonu je Starbuck (Katee Sackhoff), koja se pojavljuje u zadnjem nastavku iako su svi mislili da je poginula. U četvrtoj sezoni očekujemo da će Starbuck dosta vremena provesti u zatvorskoj ćeliji, više će komunicirati sa Laurom Roslin. Više vremena će provesti sa Cylonkama te će biti manje scena između nje i Leeja Adame. Također će više vremena provesti sa Leobenom Conoyjem.

Kada su upitali Katee da li je Starbuck zadnji Cylon ona je odgovorila da "ne vjeruje". Znači da će misterija oko tog petog Cylona ostati velika neotkrivena tajna sve do samog kraja sezone.

Što se tiče Leeja Adame, glumac Jamie Bamber spomenuo je da se neće u prvih par epizoda nove sezone vratiti kao pilot nego će biti zaokupljen drugim stvarima. Vjerojatno da se njegovom liku sviđa posao odvjetnika te će se više posvetiti tom poslu.

Ispred nas je još tri mjeseca do prikazvanja četvrte sezone, pa se nadamo da će biti još vijesti koje bi mogle iscuriti u javnost.