Otkrivena casting-lista za Capricu

Nedavno je u javnost izašla casting-lista za pilot Caprice, odnosno karakteristike likova i kakvi se glumci za njih otprilike traže. Ukratko, na popisu se nalazi 7 likova, od kojih će svi biti članovi stalne glumačke postave.

Daniel Graystone je znanstvenik koji radi na robotima, a nakon što mu šesnaestogodišnja kćer Zoe pogine u terorističkom napadu, odlučuje stvoriti robota nalik njoj - prvog Cylona. Njegova žena Amanda, nakon što ga je prevarila sa muževim konkurentom, odlučuje igrati dvostrukog agenta. Joseph Adams (kasnije se ispostavlja da mu je pravo prezime Adama) također gubi kćer i ženu u istom napadu, pa se pridružuje Graystoneu u izradi robota, ali kasnije shvaća da je to greška. Sestra Clarice Willow je ravnateljica privatne religijske škole koju su pohađali Zoe i Ben, a koja je potajni monoteist i preobraća najbolje učenike na tu vjeru.

Na kraju, tu je i devetogodišnji William Adams (Adama) kojega je tragedija gubitka majke i sestre praktički odvela ka načinu ponašanja kojeg smo imali prilike vidjeti kroz Galacticu.

Hvala legsu na vijesti, a pune detalje o likovima možete pročitati na donjem linku.

Izvor: TvSquad.com