Odabrani prvi glumci u Caprici

Nakon što je nedavno i službeno potvrđeno kako Caprica kreće u produkciju, počeo je odabir glumaca koji će utjeloviti likove u novoj seriji. Zasada su poznata samo imena glumaca koji će utjeloviti Amandu Graystone i Josepha Adamu.

Naime,prema navodima iz Hollywood Reportera u ulozi Amande Graystone naći će se Paula Malcolmson, najpoznatija po ulozi dobrodušne prostitutke Trixie u HBO-ovoj western seriji Deadwood. Od ostalih Paulinih uloga valja izdvojiti onu u prerano ukinutoj seriji John from Cincinnati, kao i gostovanja u serijama The Others, Lost i Star Trek: Enterprise (u ulozi Madeline Reed). Od filmskih uloga treba spomenuti one u filmovima Umjetna inteligencija i Zelena milja.

S druge strane, Josepha Adamu utjeloviti će Esai Morales [iako smo navijali za A. Martineza laughing ,op.p.], najpoznatiji po ulogama u serijama Jericho i Newyorški plavci. Od nastupa u SF žanru, uz nedavnu ulogu bojnika Edwarda Becka u Jerichou, valja izdvojiti gostovanja u serijama Na granici mogućeg i Tales From the Crypt.

Zanimljivo je napomenuti kako je Esai tijekom svoje karijere radio na nekoliko zajedničkih projekata sa svojim "filmskim sinom" Edwardom Jamesom Olmosom (William Adama), a od kojih posebice valja izdvojiti serije American Family i Poroci Miamija.

Očekuje se kako bi snimanje pilot epizode trebalo početi tijekom ljeta, dok bi svoju premijeru trebala doživjeti krajem godine na SciFi Channelu.