startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Najavljena treća sezona na DVD-u
25. ožujka izlazi DVD sa preko 15 sati dodatnih materijala
Prema stranici tvshowsondvd.com, treća sezona Galactice će izaći na DVD-u 25. ožujka ove godine. Svih 20 epizoda će se naći na šest diskova, a najavljeno je i preko 15 sati bonus materijala u obliku izbačenih scena, audio-komentara epizoda Ronalda Moorea, kratkih isječaka "iza kulisa", a epizoda Unfinished Business će biti dostupna u svojoj integralnoj verziji, dužoj čak 25 minuta od verzije prikazane na televiziji!

Sad imamo još jedan razlog više za čekanje ožujka (prvi razlog je, naravno, početak četvrte sezone).
Datum : 03 Jan 2008 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Sretan Božić i Nova Godina
I obilje znanstvene fantastike
Sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj 2008. godini želi vam uredništvo i osoblje Galactica Centra.
Datum : 25 Dec 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Konvencija u Burbanku, glumci spomenuli neke detalje
Katee Sackhoff i Jamie Bamber su pričali o svojim dosadašnjim saznanjima o četvrtoj sezoni
Zahvaljujući nedavno održanoj konvenciji u Burbanku, gdje su nazočile neke od glavnih zvijezda serije, doznali smo nove vijesti vezane uz sudbine nasih dragih likova u četvrtoj sezoni.

Najzanimljivija vijest koju smo čuli je povratak Ellen Tigh (Kate Vernon), za koju su neki sumnjali da je upravo ona možda jedan od zadnjih Cylona, ali bili su u krivu. Naime ona će se pojavljivati kao dio sjećanja koja će proganjati pukovnika Tigha, koji će nakon spoznaje da je Cylon početi osjećati krivnju zbog ubojstva supruge zbog suradnje sa Cylonima.

Drugi lik o kojemu smo jedva čekali da saznamo neke pojedinosti vezane za 4. sezonu je Starbuck (Katee Sackhoff), koja se pojavljuje u zadnjem nastavku iako su svi mislili da je poginula. U četvrtoj sezoni očekujemo da će Starbuck dosta vremena provesti u zatvorskoj ćeliji, više će komunicirati sa Laurom Roslin. Više vremena će provesti sa Cylonkama te će biti manje scena između nje i Leeja Adame. Također će više vremena provesti sa Leobenom Conoyjem.

Kada su upitali Katee da li je Starbuck zadnji Cylon ona je odgovorila da "ne vjeruje". Znači da će misterija oko tog petog Cylona ostati velika neotkrivena tajna sve do samog kraja sezone.

Što se tiče Leeja Adame, glumac Jamie Bamber spomenuo je da se neće u prvih par epizoda nove sezone vratiti kao pilot nego će biti zaokupljen drugim stvarima. Vjerojatno da se njegovom liku sviđa posao odvjetnika te će se više posvetiti tom poslu.

Ispred nas je još tri mjeseca do prikazvanja četvrte sezone, pa se nadamo da će biti još vijesti koje bi mogle iscuriti u javnost.
Datum : 16 Dec 2007 | Autor : Adriana | Verzija za ispis

Novi detalji o četvrtoj sezoni
Ron Moore napokon progovorio o događajima iz nove sezone
Ron Moore je otkrio neke događaje koji će se odvijati u 4. sezoni Galactice, koja je ujedno i zadnja sezona te znanstvenofantastične sage. Nadalje, RDM obećaje da će se dogoditi dosta iznenađujućih situacija u tih 20 epizoda.

Najavio je da će u novoj sezoni Katee Sackhoff (Starbuck) imati dosta problema pri pokušaju ponovnog intergiranja u posadu, koja nije sigurna da li da joj vjeruje. Priče vezane uz sudbinu Laure Roslin (povratak raka), Baltara (saznaje da ima iscjeliteljske moći) i Leeja Adame (koji napušta vojnu službu) također će imati veliki utjecaj na tok stvari u sezoni. Kao gost u par nastavaka pojavit će se Nana Visitor, poznata kao bojnica Kira iz Star Trek: Deep Space 9.

"Nije iznenađujuće da će predsjednica redovito odlaziti u bolnicu na kemoterapiju, gdje će upoznati pacijenticu Emily koju tumači Nana Visitor. Njezin rak je u odmaklijem stadiju. Vjera je ono što povezuje predsjednicu i Emily", rekao je Moore i nastavio o Cylonima: "Što se tiče Tigha i ostalih troje novootkrivenih Cylona, oni će voditi unutarnju bitku i postavljati će si razna pitanja - Zar sam ja Cylon? Što to znači? Što bi trebao/la napraviti? Tko je peti Cylon? Je li to Kara? Ili je to netko drugi? Pitanja će se rojiti u njihovim glavama, kao i u glavama gledatelja".

Tricia Helfer također će utjeloviti i lik jedne nove Šestice. "Ona će glumiti lik Natalie, još jedno od utjelovljena Šestice. Ali ova Šest je drugačija od onih sa kojima smo imali posla. Natalie će više biti sigurnija u sebe, odlučnija."

Što se tiče druge polovice sezone za koju jos nema scenarija Moore ostaje tajnovit: "Kada smo razgovarali o detaljima prve polovice 4. sezone odlučili smo ostaviti na stranu odluke vezane za drugi dio sezone. Iskustvom smo naučili da kada se počneš baviti prvim dijelom sezone, mnoge stvari se promijene. Neprekidno donosite odluke i saznajete nove stvari, upravo radi toga je pametno da ne specifiramo drugi dio sezone sve dok prvi ne sredimo."

Iako znamo da je na proljeće 2008. (početkom ožujka, sudeći prema zadnjim najavama) premijera 4. sezone, Ron Moore i njegovi pisci još uvijek imaju zadatak da napišu završno poglavlje sage, a tom poslu će prionuti čim štrajk scenarista dođe kraju.

Tekst vijesti napisala Adriana Turudić.

Izvor: SciFi Pulse
Datum : 15 Dec 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Olovke za medijske mogule
Kupite olovke - osvojite nagradu
Po uzoru na kampanju slanja lješnjaka koju su organizirali ljubitelji serije Jericho pred par mjeseci kako bi dokazali studiju da im je stalo do serije, tako su i scenaristi u štrajku organizirali kampanju Olovke za medijske mogule u kojoj se očekuje sudjelovanje svih fanova. Na stranicama Pencils2MediaMoguls.com se može kupiti određena količina olovki koja će se onda slati predsjednicima tv-kuća.

Zašto bi netko trošio svoj novac na to? Pa, recimo da ljubitelji i ljubiteljice BSG-a u Americi i Kanadi imaju barem dva jako dobra razloga i još nekoliko dobrih. Izvlačit će se imena onih koji su sudjelovali u kampanji, a sretni dobitnici će dobiti priliku otići sa Aaronom Douglasom na hokejašku utakmicu Vancouver Canucksa, odnosno osvojiti ukupno tri ručnika koje je nosio Jamie Bamber. Osim ovih nagrada, nudi se i telefonski razgovori sa Mary McDonnell, Triciom Helfer, Michaelom Hoganom, Jamiejem Bamberom i Michaelom Truccom koji su pristali pomoći.

Izvor: Blog Rona Moorea
Datum : 02 Dec 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Najava za četvrtu sezonu
Producenti i glumci ukratko o četvrtoj sezoni
Poštujući tradiciju koju smo u zadnje vrijeme pokrenuli sa multimedijalnim vijestima na Galactica Centru, i danas vam donosimo jednu takvu vijest. Na YouTubeu je osvanuo promotivni dvominutni isječak u kojem uz Rona Moorea i Davida Ickea glavni glumci komentiraju završetak treće i početak četvrte sezone te događaje iz Razora. Usput budi rečeno, početak nove sezone je sada najavljen za ožujak, a hoće li tako ostati, vidjet ćemo.


Datum : 02 Dec 2007 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,387 posjeta
5 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti