startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Otvorena galerija!
Iako je dostupna već neko vrijeme, od danas je galerija Galactica Centra i službeno otvorena. Za sada u njoj možete pronaći nešto više od 900 slika, koje uključuju scene iz prve i druge sezone, te službene promo materijala Battlestar Galactice. Broj slika po epizodi je u prosjeku oko 80, pa sve epizode još nisu obrađene, ali radimo na tome. :-) No, ono što možemo jamčiti je da će barem tjedan dana unaprijed biti gotove slike za epizode koje slijede na HRT-u, pa ukoliko propustite svoju najdražu seriju, uz naše sadržaje možete se podsjetiti i na ovaj način. Klik klik.


Datum : 26 Jan 2007 | Autor : Dino | Verzija za ispis

Najava: 2x04 - Resistance
Tyrol upada u nevolje zbog prošlosti sa Boomer, na Caprici Starbuck i Helo nailaze na iznenađenje, a Apollo i predsjednica Roslin su i dalje u pritvoru. Will Adama je još uvijek u kritičnom stanju, a novopečeni zapovjednik flote Tigh je pred novim problemima. Srijeda, 31.01.2007. u 21:50, HRT 2. Nemojte propustiti.

Sadržaj možete pročitati ovdje, slike iz epizode pogledati ovdje, a recenziju očekujte u razmaku od nekoliko sati do par dana nakon emitiranja, kao i obično.
Datum : 26 Jan 2007 | Autor : Dino | Verzija za ispis

Tricia Helfer u seriji Supernatural
Uz rad na Galactici i fotografiranje za novi broj Playboya, Tricia Helfer (Broj Šest) uspjela je pronaći malo vremena i za gostovanje u horror seriji Supernatural kojoju ćemo, uzgred rečeno, uskoro imati prilike gledati na hrvatskoj televiziji. Naime, Tricia će nastupiti u epizodi pod naslovom Road Kill čija je premijera zakazana za 22. veljače.

U navedenoj epizodi Helfer glumi mladu ženu imenom Molly na koju usred noći na opustjeloj cesti nalete Sam (Jared Padalecki) i Dean (Jensen Ackles), a koju progoni zlokobni farmer. Izađe na vidjelo kako su Molly i njen muž, u pokušaju da izbjegnu farmera koji se iznenada našao nasred ceste, udarili autom u drvo, a Mollyn je suprug potom nestao. Sam i Dean otkriju joj kako je farmer ustvari nekakva utvara koji na točno određeni dan svake godine vreba svoje žrtve, a ove je godine odlučio uloviti upravo nju.

Supernatural producira Warner Bros. Television, a izvršni producenti su poznati redatelj McG (Charlijevi anđeli, O.C.), Eric Kripke (Boogeyman), Robert Singer (Midnight Caller) i John Shiban (Dosjei X).
Datum : 26 Jan 2007 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Howe o četvrtoj sezoni Battlestar Galactice
iFMagazine objavio je ekskluzivan intervju sa izvršnim dopredsjednikom Sci Fi Channela, Daveom Howeom, u kojem govori o statusu nekoliko serija i projekata, uključujući četvrtu sezonu BSG-a i njegovog spin-offa Caprice.

Na pitanje o tome da li će se snimiti četvrta sezona, Howe odgovara: "Mnogo ljudi komentiralo je kako postoji neodlučnost o tome hoće li BSG nastaviti snimanje ili ne. Ona apsolutno ne postoji. Prilično sam siguran kako će Galactica nastaviti sa četvrtom sezonom. Seriji nevjerojatno dobro ide; uspjela je održati gledateljstvo petkom navečer, unatoč konkurenciji. Premjestili smo je na nedjelju i uparili sa novom serijom, kako bi privukla još više gledateljstva. Optimističan sam i bio bih šokiran da se Galactica ne nastavi."

Howe nastavlja: "Caprica je pilot među mnoštvom pilota koji su trenutno u fazi razvoja. Odluke o pilotima donosimo u dva do tri mjeseca. Za oko mjesec dana dogovorit ćemo se oko daljne sudbine Caprice."

Cjelokupni intervju pročitajte ovdje.
Datum : 17 Jan 2007 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

Prvi domaći podcast o SF-u
Iako se Hrvatska ne može pohvaliti povelikim brojem podcastova, možemo vas usmjeriti na jedan nedavno otvoren, posvećen upravo onome što čitatelje ovih stranica zanima - znanstvenoj fantastici i fantastici općenito.

Podcastu je naziv Al' s nama nikad ne znate, trenutno su za download spremne dvije epizode, a nove stižu svake nedjelje, te ih možete skinuti ovdje.

Tema prve epizode jest ni manje ni više nego fenomen Battlestar Galactice, pa predlažemo da poslušate o čemu se u epizodi priča.
Datum : 16 Jan 2007 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

Baltarova presuda [veliki spoileri]
Gaius Baltar vraća se na Galacticu gdje ga očekuje sud posebno namijenjen njemu. To je jedan od nekoliko elemenata priče na koju će se hit serija usmjeriti prilikom povratka 21. siječnja.

Kolumnistica Chicago Tribunea, Maureen Ryan, razgovarala je sa izvršnim producentima BSG-a Ronaldom D. Mooreom i Davidom Eickom o narednim epizodama. Redatelji su istaknuli kako fanovi ne bi smjeli doslovno shvaćati svaku sliku iz serije, uključujući onu koja prikazuje glumca Jamesa Callisa u spremniku za uskrsnuće.

"Baltar će se ostatak treće sezone nastaviti pitati o svome porijeklu i vezi sa Cylonima", objasnio je Moore. "Hoće li otkriti 'konačnih petoro'? Tko su oni uopće? S rješavanjem tih pitanja susrest ćemo se u finalu sezone."

Na pitanje o slici s Baltarom, Moore odgovara: "Da, snimili smo to. To nije stvaran događaj u Baltarovom životu."

"Završnica treće sezone promijenit će smjer u kojem napreduje serija", objasnili su producenti, bez većih detalja.
Datum : 10 Jan 2007 | Autor : Kristina | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,388 posjeta
6 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti