startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Vrlo dobro otvaranje nove sezone
Treću sezonu Battlestar Galactice u petak, 6. listopada, otvorila je dvostruka epizoda "Occupation / Precipice" i zabilježila prosječnu gledanost od 1.8 po kućanstvu, što je otprilike 2.2 milijuna gledatelja. Time je Galactica porušila dosadašnje rekorde gledanosti SciFi Channela za taj mjesec, gdje su do sada u većini slučajeva prikazivane reprize drugih serija kao što su Farscape itd. Kao što smo već pisali, ove godine se uprava kabelskog SciFi Channela odvažila i krenula u borbu sa jesenskim premijerama puno popularnijih (i dostupnijih) tv kuća. Zasada sve ide po planu, makar je razbijanjem ljetnog udarnog petka danak već platio StarGate: SG-1.
Datum : 13 Oct 2006 | Autor : Dino | Verzija za ispis

Galactica od proljeća na NBC-u?
BSG uskoro na NBC-u?Prema neslužbenoj vijesti preuzetoj sa BattlestarGalacticaSite.Com, počele su kružiti glasine da ugovor o kupnji serije od strane američke tv-mreže NBC samo što nije potpisan. Naime, oduvijek je postojala mogućnost da se to dogodi pošto je Universal producentsko-distribucijska kuća koja radi na seriji, a NBC je vrlo usko povezan s njom. Pošto gledatelji i kritika već dugo vrijeme imaju samo riječi pohvale za seriju, NBC-u to više ne predstavlja rizik. Sama serija od ovoga ima itekakve koristi jer je NBC tv-mreža koja pokriva cijelu Ameriku (a emitira se i putem satelita u Europi), pa će gledanost porasti nekoliko puta.

Naravno, sve su ovo još glasine, ali bi službena objava mogla stići jako brzo.

Izvor: BattlestarGalacticaSite.com
Datum : 10 Oct 2006 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Preporuka: SFC Forum
Miniserija je iza nas, a dok čekate prvu sezonu svratite na Forum i podijelite s nama vaše dojmove i razmišljanja. Među ostalim izdvajamo teme:

- "The Fleet: witchhunt": teorije o likovima koji bi mogli biti cylonski agenti...
- "Najbolje scene i dijalozi": komentiranje najupečatljivijih scena i dijaloga
- "Miniserija: strip parodija":pod obvezno za sve koji vole dobar humor.
- "Komentari epizoda": općenita rasprava o epizodama koje gledamo...
- "Cenzura u BSG-u": zanimljive rasprave o potrebi za riječima kao što je frack...
- "Slike BSG žena": slike Tricie Helfer i Grace Park za časopis Maxim. Biblija.
Datum : 05 Oct 2006 | Autor : Dino | Verzija za ispis

Blog Rona Moorea (sadži spoilere druge i treće sezone)
Blog Rona MooreaU najnovijem (i podužem) zapisu svojeg bloga, Ron Moore je spomenuo kako su prve kritike premijerne epizode treće sezone "vrlo, vrlo pozitivne" te da se nada kako će gledatelji uživati.

Što se pitanja tiče, slijede najzanimljivija.

Je li admiralica Cain doista kriva za ubojstva svojeg prvog časnika te brojnih civila, je li doista ostavila civilnu flotu na cijedilu i je li stvarno "novačila" civile koji su bili od koristi u posadu Pegasusa? - Definitivno. Iako je to bilo samo spomenuto, namjera scenarista je bila da se to doista i dogodilo.

Hoće li cylonske centurione od ove sezone "glumiti" pravi glumci, nešto kao što je Andy Serkis odglumio Golluma u Gospodaru prstenova? - Iako se o tome prvotno razmišljalo, zbog produkcijskih troškova se odustalo od te ideje.

Zašto se Adamin stav toliko radikalno promijenio unutar godinu dana nakon naseljenja Nove Caprice? - O tome se govori u jednoj epizodi koja sadrži dosta flashbackova koji pričaju o protekloj godini.

Najduži Mooreov odgovor se odnosi na pitanje o tome kako je uspio dobiti posao na Star Treku nedugo nakon što je diplomirao - pročitajte ga u cijelosti na njegovom blogu.

Izvor: Blog Rona Moorea
Datum : 02 Oct 2006 | Autor : Ranko | Verzija za ispis

Najava: Miniserija, 2. dio
U srijedu, 4.10., HRT će prikazati drugi dio hvaljene BSG Miniserije u trajanju od 90 minuta. Ukoliko opet ne dođe do promjene, termin je u točno 23:00. Nemojte propustiti!

Nakon što ste je odgledali, obvezno pročitajte recenziju Miniserije našega glavnog urednika, a ukoliko ste je pak i propustili pogledati ne očajavajte, sadržaj cijele Miniserije možete pronaći ovdje.
Datum : 01 Oct 2006 | Autor : Dino | Verzija za ispis

The Story So Far - pogledajte!
SCI FI je predstavio specijal The Story So Far, pregled svih dosadašnjih epizoda i upoznavanje sa pričom Battlestar Galactice kroz miniseriju i prve dvije sezone. U jednosatnoj epizodi glasom nas vodi predsjednica Laura Roslin (Mary McDonnell), što je odličan uvod u seriju za one koji je nisu imali prilike pratiti, no nudi malo novoga vjernim gledateljima.

Specijal možete pogledati preko YouTube-a, u pet dijelova: prvi dio ; drugi dio ; treći dio ; četvrti dio ; peti dio.
Datum : 01 Oct 2006 | Autor : Dino | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,388 posjeta
6 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti