startrek.sfcentar.com | svemir.org | stargate.sfcentar.com | farscape.sfcentar.com | saab.sfcentar.com | forum.sfcentar.com

 


Pilot Caprice uskoro na DVD-u
Iako će prikazivanje Caprice na Sci-Fi Channelu započeti tek u ljeto iduće godine, odlučeno je kako će pilot serije prethodno biti plasiran na DVD. Naime, Universal Studios Home Entertainment objavio je kako će se navedeni DVD naći u prodaji od 21. travnja.

Pilot će se na DVD-u naći u obliku filma, a biti će plasiran i na ovlaštenim internetskim servisima za preuzimanje video sadržaja. DVD premijera pilota zbit će se mjesec dana nakon premijere posljednje epizode Battlestar Galactica na Sci-Fi Channelu, koja je zakazana za 20. ožujka.

Izvor: Dark Horizons
Datum : 07 Feb 2009 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Caprica postala serija
Premijera tijekom 2010. godine
Kako navodi Variety, Sci-Fi Channel napokon je odobrio produkciju prve sezone Caprice, prequel serije popularne Battlestar Galactice. Međutim, njena premijera odgođena je za 2010. godinu.

Predsjednik uprave Sci-Fi Channela, Dawid Howe, izjavio je kako se nada da će Caprica privući širi krug gledatelja nego što je to bio slučaj s Battlestar Galacticom. Dok je Battlestar Galactica tipična svemirska serija s izraženim dramskim elementima, Caprica će uglavnom imati odlike obiteljske drame.

"Battlestar Galactica apsolutno je naš najvažniji serijal. Zahvaljujući njemu postali smo poznati i pomogao je promjeniti predodžbu o postaji. No, ako želimo da Caprica uspije...morat će pronaći širu publiku", rekao je Howe.

"Želimo privući ljude koji nikada nisu čuli za Battlestar Galacticu. Mislim, jer se odvija u svemiru i na svemirskim brodovima, a što je prepreka za neke gledatelje. Caprica neće biti takva. Riječ je o napetoj obiteljskoj drami smještenoj na planetu sličnom Zemlji, u bliskoj budućnosti, a koja progovara o mnogobrojnim etičkim dilemama s kojima ćemo se mi, kao čovječanstvo uskoro suočiti", otkrio je Howe.

Produkcija serije započeti će tijekom ljeta na lokacijama u Vancouveru, gdje je snimana i Galactica. Čini se kako nema planova za raniju premijeru već snimljenog pilota serije, a koja je prvotno najavljena za 2009. godinu. Naime, producenti su već prije izjavili kako se dvoume oko samostalnog prikazivanja pilot epizode zbog toga što nema zaokruženu priču na način kao što je to bio slučaj s Battlestar Galactica miniserijom.

Odgađanje premijere za 2010. godinu imati će još jendu prednost. Naime, urednik dramskog programa Sci-Fi Channela, Mark Stern, otkrio je kako će im navednei predah dati dovoljno vremena da okupe većinu scenarista koji su radili na Battlestar Galactici, a sad su prešli na druge projekte.

Glumci koji su nastupili u pilotu vratit će se i u seriji, uključujući Esaija Moralesa, Erica Stoltza, Paulu Malcomson i Polly Walker. Podsjetimo, radnja serije smještena je u vrijeme prije prvog Cylonskog rata, u capricanskog društvo koje djeluje kao kombinacija visoke tehnologije i modnog stila 50-ih. Serija će se pozabaviti religijskim temama, terorizmom i usponom Cylona.

Snimanje pilota odobreno je u ožujku, a scenariji dodatnih epizoda naručeni su u srpnju ove godine.

Izvor: SyFy Portal
Datum : 02 Dec 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Promo trailer drugog dijela 4. sezone
Jučer je objavljen produženi promo trailer drugog dijela 4. sezone Battlestar Galactice pod naslovom The Epic Journey.

Početak emitiranja preostalih epizoda zakazan je za 16. siječnja iduće godine, a prva je na rasporedu epizoda Sometimes a Great Notion.

Navedeni trailer možete vidjeti ispod.


Datum : 26 Nov 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Galactica se vraća 16. siječnja
Sci-Fi Channel je objavio kako će prikazivanje posljednjih desetak epizoda Battlestar Galactice započeti 16. siječnja iduće godine u 22:00h navečer prema lokalnom vremenu, dok će finale biti prikazano 20. ožujka.

Nove epizode će dati odgovor na pitanje što se dogodilo s razrušenom Zemljom, tko je posljedni Cylon i hoće li kolonijalci preživjeti.
Datum : 16 Oct 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Otkriven naslov BSG filma
Objavljeno i vrijeme snimanja
Na službeni produkcijski popis BC Film Commission dodane su informacije o nadolazećem Battlestar Galactica filmu, između kojih se posebice ističe naslov filma. Naime, u popisu je naveden radni naslov koji glasi Battlestar Galactica 2009 Movie: The Plan.

Osim radnog naslova, objavljeno je kako će se film snimati u razdoblju od 2. do 29. rujna ove godine. Podsjetimo, radnja filma smještena je u prvu sezonu serije, a pozabaviti će se cylonskom okupacijom kolonija. Film će režirati James Edward Olmos (William Adama).

Izvor: The 13th Colony
Datum : 31 Aug 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

Premijera Caprice u studenome?
Na Skyu
Govoreći za SF Crowsnest, dužnosnik britanske TV postaje Sky, David Smyth otkrio je kako je navedena postaja otkupila prava na prikazivanje pilota Caprice. Štoviše, pilot će svoju britansku premijeru doživjeti u studenome ove godine, na Sky 1 i Sky 1 HD kanalima.

"Battlestar Galactica je iznenadila i zadivila gledatelje svojim karakterističnim stilomm i potresnim pričama. Uzbuđeni smo zbog osiguravanja ekskluzivnih prava na prikazivanje slijedećeg poglavlja ove nagrađivane franšize", izjavio je Smyth.

Izvor: SF Crowfest
Datum : 24 Aug 2008 | Autor : Miroslav | Verzija za ispis

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sljedeća >>


 
 

 

 

 


1 trenutno online
127,388 posjeta
6 posjeta danas
156 članaka
250 vijesti